Om oss

Velkommen til CrossFit Fredrikstad

Fredrikstad sitt eneste senter som tilbyr CrossFit! Vi er et senter med mye og bred kompetanse innenfor trening. Senteret ble åpnet 1. juni 2014. Vi er det eneste CrossFit senteret i Fredrikstad og det største i Østfold. Vi stiller med meget engasjerte og dyktige trenere, og et godt utstyrt lokale på hele 1000kvm.

Vi har ambisjoner om å spre CrossFit og treningsglede videre, og bidra til et nytt, trygt, åpent og godt miljø med fokus på økt atletisk prestasjon og god helse. 

Hos oss på CrossFit Fredrikstad er alle velkommene! Ta deg en titt på nettsiden vår å finn ut hva vi har å tilby, og om dette kan være noe for deg, så book en time hos oss å prøv da vel!

            Henrik Walter Pettersen

 

F.1992 har lang og allsidig treningsbakgrunn innen turn, generell styrketrening og har bedrevet spesifikk CrossFit trening siden 2011. Oppdaget treningsformen i forsvaret og fortsatt og utvikle kjennskapet etter dimittering. Henrik konkurrerer på nasjonalt nivå innen vektløfting, CrossFit og functional fitness.

 

Kurs/utdanning:

-       CrossFit level 1 2014

-       CrossFit level 2 2015/19

-       Eleiko Strength Coach 2015

-       NGKF Kettlebell Level 1

 

            Joacim Junhuv Rindberg

 

F.1986 (svensken) har vært bosatt i Norge siden 2010, og har jobbet som PT og instruktør siden 2012. Han fant CrossFit høsten 2012 fordi han var blitt litt lei av bodybuilding og pumping fokuset på vanlige treningssentre. Han begynte først med TRX og Kettlebells, og fant kort etter CrossFit og har ikke sett seg tilbake siden.

 

Treningsbakgrunnen til Joacim er 20 år med fotball og litt innebandy. Drev også med friidrett og svømming i oppveksten og har blitt jevnt over god på alt.

 

Kurs/utdanning:

-       DS PT-school 2012

-       TRX-trainer / RIP trainer 2012

-       TBA Kettlebell 2012

-       CrossFit level 1 2013

-       CF Strongman 2013

-       Idrett og Kroppsøving HIOF 2013-2014

-       Klokov Seminar

-       Gymnastic Bodies seminar 2014

-       CrossFit Fotball 2015

 

       Tina Larsen
 
F.1992 og drevet med idrett hele livet. Tina har mange meritter bak seg og har flere mesterskap i turn, dans men har også stått på podiet i vektløfting! Den tidligere norgesmesteren i turn elsker å trene, selv og andre. Tina hever vår brede kunnskapsnivå på gymmet, og er alltid positiv!
 
Utdanning/Kurs:
 
- Personlig trener Active Education
- CrossFit Level 1 2015