Vi tilbyr

Et godt treningsmiljø med høyt fokus på kvalitet i treningen. Medlemmer hos oss vil ha det gøy og vi gjør vårt ytterste skal ønske å komme tilbake. Dette gjør vi ved å sette opp tilpasset og variert trening som passer for alle aldre og uansett hvilket startpunkt hver enkelt individ har!  For oss er helheten viktig, og vi verdsetter kondisjon, styrke, teknikk og mobilitet på lik linje. CrossFit treningene hos oss vil gi deg oppfølging, og våre instruktører vil se  deg ut fra mengden. Vi gir deg den hjelpen og tilbakemeldingene du trenger for at du får best mulig progresjon mot dine målsetninger!
 

Våre timer vil gi deg opplevelsen av at du alltid har en PT med deg som følger deg opp teknisk og pusher deg til ditt ytterste ved teknisk korrekt utførelse er oppnådd. Alt dette og et supert miljø får du til prisen av litt mer enn èn singel PT time, for en hel måned med super trening og tett veiledning og oppfølgning.

For å nå dine målsetninger vil vi kunne tilby deg:

    •    Treningsveiledning
    •    Gruppetimer
    •    One on one trening (PT-timer)

    •    Konkurranser i CrossFit

    •    Trening For idrettslag

    •    Firmatrening

 

Vi vil også holde Workshops hvor vi tar for oss både de olympiske løftene rykk og støt, og workshops hvor vi går igjennom styrkeløft øvelsene knebøy, markløft og benkpress for å løfte mest mulig vekt på en trygg og sikker måte. Vi vil ha ekspertise og meget dyktige instruktører, samt innleid personell for å gi deg den beste opplevelsen!


 

           Trening for idrettslag og bedrifter

Større bedrifter og Idrettslag
 

Vi vil kunne tilby egne oppsatte gruppetimer for store og små bedrifter og idrettslag. Her vil vi skreddersy økter etter deres behov og mål. Vår egen trener Joacim spesialiserer seg på idrettspesefikk trening og ønsker å hente ut det beste av deres idrettslag!  Vi håndterer større grupper med godt variert og intensiv trening tilpasset alle og hver enkelt. Kontakt en oss via Epost for avtale, eller be om et møte med oss angående din bedrift eller idrettslag!

 

           Gruppe Trening

Vi har flere gruppetimer, WOD´er (Workout of the Day) gjennom alle dager i uken. I timene vil vi kunne ha opp til 12 personer hos oss slik at vi klarer å ha oversikt over hver enkelt og kan være der for å instruere og gi deg det ekstra lille for at du skal yte ditt beste. Trening i grupper er gøy og ofte mer givende enn å trene alene da du ikke vil gi opp når du har andre rundt deg du konkurrerer mot, eller om dere jobber i lag for å få ferdig en gitt arbeidsmengde! Det sosiale aspektet er også meget viktig for oss for å kunne ha en høy trivselsfaktor som gjør det morsomt å både være, og trene hos oss! Disse tilpasses når på døgnet flest av våre medlemmer har muligheten til å trene hos oss og vi vil alltid være åpne for endringer, vi er tross alt her for dere!